Välkommen på kundkväll!

Äntligen kan vi bjuda in till vår populära kundkväll igen! ❤️ Torsdag 25/11 bjuder vi på glögg och tilltugg, finfina erbjudanden, guldsmed Helena Palmgren visar och berättar om sitt hantverk och många av oss delägare finns på plats! Kom och fira in vintern och julen med oss!

Fortsätt att handla tryggt hos oss!

Vi fortsätter med vår utökade service att erbjuda dig i RISKGRUPP att boka egen tid i butiken mellan kl.10-11, måndag-lördag. Ring oss på 070-338 58 18 senast kl. 17 dagen innan.
Vi har självklart handsprit i butiken och max 5 kunder åt gången för att undvika trängsel.
Dessutom kan vi erbjuda dig att skicka varor (fraktkostnad 69:- upp till 2kg), "hämta vid dörren"-service och utkörning i viss utsträckning. En anpassad handel tillsammans med er, på ett säkert och tryggt sätt.

Företag och föreningar - köp våra uppskattade företagskit och -gåvor eller presentkort, stötta din lokala handlare!

SÅÅÅ KUL - fin artikel om oss (och vi växer så det knakar!)

NYTT ÅR & NYTT TILLSKOTT I BUTIKEN! Välkomna Charlotta Pemer!

Åh, vad vi är glada för vårt nyaste tillskott till butiken! Charlotta Pemer kommer in med sin galet snygga keramik i enkla, rena linjer och starka formkänsla. Mycket inspiration från Sundsvall, med bland annat lera från vikar söder om stan som använts till både form och glasyr. Så spännande!

Mer info kommer dyka upp om Charlotta här på hemsidan inom kort. Tills dess kan du passa på att bekanta dig med henne lördag den 19 januari 2019, då hon också bjuder på 20% på all sin keramik!
Varmt välkommen in!

Välkomna vår nya medlem Helena!

Vi är så glada att få välkomna en ny medlem till oss! Företagaren vi har värvat är den superskickliga guldsmeden och smyckesdesignern Helena Palmgren.

Helena beskriver sig själv med orden:

"Redan som liten fanns en hemlig men omöjlig dröm om att bli guldsmed. Många par tokiga örhängen och spretiga halssmycken ritade jag i lågstadiet hemma i Sundsvall och i gymnasiet handlade mina uppsatser ofta om guld och silver, beskrivet i detalj. Det tog sina år men en vacker dag hade den omöjliga drömmen blivit verklighet. I vuxen ålder började jag som lärling hos en etablerad guldsmed i Stockholm. Här lärde jag mig yrket från grunden. Från att limma pärlor till att såga, fila, löda och tillverka mina egna smycken. Lärlingstiden pågick under fyra år och mitt gesällbrev erhöll jag efter godkända prov sommaren 1998. 1999 hade jag byggt upp min egen lilla verkstad och startade företaget."

Helenas uppskattade kollektioner kan du köpa i vår butik fr o m 22 oktober 2018.