Välkommen in!
Gediget hantverk och spännande design. Vi fyller på butiken med färg och finheter mest varenda dag - varmt välkommen in för att inspireras!


Butiken

Vi gillar det som är lokalt, hållbart, roligt, färgstarkt och formsäkert. Tidlöst och stilfullt. Unikt och personligt. Hos oss hittar du en bred variation av presenter i olika prisklasser till både vuxna och barn,  kvalitativ och hållbar inredning, unikt konsthantverk, prisvinnande delikatesser samt hantverksmässigt och småskaligt tillverkade smycken - för att bara nämna en liten del. Och allt har lokal anknytning, såklart!

Distansshopping

Stor del av vårt utbud hittar du i våra flöden på Instagram och Facebook, men för att se hela vårt sortiment är det bästa (och trevligaste!) att du själv kikar in i vår härliga butik.
Undrar du över någon särskild vara, får du gärna slå en signal för att "liveshoppa" eller skicka oss ett mail. Om du inte har möjlighet att besöka butiken kan vi skicka varor till dig, med fraktkostnad 69:- för varor upp till 2 kg.

För fraktpris på tyngre eller mycket skrymmande produkter, avhämtning vid dörren eller i viss mån utkörning av varor, kontakta oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen!

Mail: butik@madeinmedelpad.se / Tel: 070-338 58 18 - TACK!

Webshopping

Vi har ett fantastiskt utbud med många unika produkter i mindre upplagor. Dessa finns i nuläget inte i någon gemensam webbutik, men klicka på länkarna här nedan för att hitta till de olika webbutiker som våra medlemsföretag driver!Kaffe  te  godis  marmelader  kryddor  delikatesser
brukskeramik  konstföremål  brickor  muggar
inredning  kökstextilier  plädar  mattor
illustrationer  prints  kort  målningar  original
accessoarer  smycken  t-shirts  hudvård
trä  smide  stickat  virkat  betong  glas

Webbutiker:

SMYCKEN I GULD & SILVER

www.helenapalmgren.se

POSTERS & BRUKSFÖREMÅL

www.lavlistore.se

MATDELIKATESSER

www.mittskafferi.se